الكمية تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 1/2 كيلو بطاطس 1/3 كوب زيت زيتون 3 فصوص ثوم ثمرة بشر ليمونة عصيرها مقدار ملح وفلفل وروزمارى
التحضير: تقشر البطاطس وتقطع مثلثات
الطبخ: تسلق البطاطس 7دقائق
وتوضع فى صينية ويرش عليها الزيت والثوم المقطع +الملح والفلفل
ثم توضع فى الفرن(تحت الشواية) من 15الى20دقيقة
نخلط عصير الليمونة مع الملح والروزمارى
ثم نضع هذا الخليط على البطاطس بعد خروجها من الفرن
ملاحظات: الاطفال يفضلونها بالكاتشاب (وبدون وضع الخليط عليها)
اما الكبار يفضلونها بالصوص الحار
الخطوة الاخيرة: هل اعجبتك الوصفة؟ اذن اضغطي الزر التالي:
الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل البطاطس المشوية في منتدى فتكات
نبذة عن الموضوع: طريقة عمل البطاطس المشوية من قسم مقبلات و مشهيات في موقع فتكات بواسطة العضوة ريري، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات! 4 من 5 بتقييم 96 عضوة